Zeynep Öğretmen Geri Döndü
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Zeynep Öğretmen Geri Döndü
evet arkadaşlar öğretmenimize kavuştuk sonunda duygularınızı,düşüncelerinizi,o an ki hissettiklerinizi paylaşalım

esila- Admin
Geri: Zeynep Öğretmen Geri Döndü
Evet ya sonunda biricigim geri geldi...cok mutlu oldum ama o halde görünce icim sızladı ama en güzeliyse tarıgın sedyede zeynebe sarılıp öpmesi ve yüzünü oksamasııı

Admin- Admin

evet zeynepcim özellikle tarıkın zeynepi yüzünü okşaması zeynep demesi ve zeynepin de tarık demesi çokk güzeldi bi de tarıkın zeynepin fotoğrafına bakıp geleceğini hissediom gibisinden bişi demesi orda şaşırdığım tek nokta dilanın tarıkın söylediklerine karşı bu tepkiyi vermesi yani dila dan beklemezdim o sözleri...neyse zeynep geldi yaa..

esila- Admin
esila demiş ki:evet zeynepcim özellikle tarıkın zeynepi yüzünü okşaması zeynep demesi ve zeynepin de tarık demesi çokk güzeldi bi de tarıkın zeynepin fotoğrafına bakıp geleceğini hissediom gibisinden bişi demesi orda şaşırdığım tek nokta dilanın tarıkın söylediklerine karşı bu tepkiyi vermesi yani dila dan beklemezdim o sözleri...neyse zeynep geldi yaa..
ben de aynı sasırdım dila sanki bir umut var gibisinden konustu ama tarık kendisi icin gerekli olan cevabı verdi

Admin- Admin

bence dila keje nin söylediklerinden etkilendikten sonra böyle oldu ama orda kejenin kastettiği mevzu çok ayrıydı dilanın ki tek taraflı keje orda karşılıklı bi aşk olduuu zaman bırakma sevdiğini demişti umarım en yakın zamanda anlar bunu ama çok güzeldi zeynepin köye getirildiği ve işte tarık demesi falan

esila- Admin
Similar topics» Doktorlar'da Geri Dönüş Var !
» Diyelim efe geri döndu dizi nasil devam eder
» zeynep koçak biyografisi
» 2009 falı (koç)
» Saatlerin anlamı
» Diyelim efe geri döndu dizi nasil devam eder
» zeynep koçak biyografisi
» 2009 falı (koç)
» Saatlerin anlamı
1 sayfadaki 1 sayfası