Zeynep Öğretmen Geri Döndü

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Zeynep Öğretmen Geri Döndü

Mesaj  esila Bir Paz Mayıs 18, 2008 9:36 pm

evet arkadaşlar öğretmenimize kavuştuk sonunda duygularınızı,düşüncelerinizi,o an ki hissettiklerinizi paylaşalım

esila
Admin

Kullanıcı profilini gör

Geri: Zeynep Öğretmen Geri Döndü

Mesaj  Admin Bir Ptsi Mayıs 19, 2008 1:26 pm

Evet ya sonunda biricigim geri geldi...cok mutlu oldum ama o halde görünce icim sızladı ama en güzeliyse tarıgın sedyede zeynebe sarılıp öpmesi ve yüzünü oksamasııı Cool Cool Cool

Admin
Admin

Kullanıcı profilini gör http://tekturkiye.niceboard.net

Mesaj  esila Bir Ptsi Mayıs 19, 2008 2:39 pm

evet zeynepcim özellikle tarıkın zeynepi yüzünü okşaması zeynep demesi ve zeynepin de tarık demesi çokk güzeldi bi de tarıkın zeynepin fotoğrafına bakıp geleceğini hissediom gibisinden bişi demesi orda şaşırdığım tek nokta dilanın tarıkın söylediklerine karşı bu tepkiyi vermesi yani dila dan beklemezdim o sözleri...neyse zeynep geldi yaa..

esila
Admin

Kullanıcı profilini gör

Mesaj  Admin Bir Ptsi Mayıs 19, 2008 5:02 pm

esila demiş ki:evet zeynepcim özellikle tarıkın zeynepi yüzünü okşaması zeynep demesi ve zeynepin de tarık demesi çokk güzeldi bi de tarıkın zeynepin fotoğrafına bakıp geleceğini hissediom gibisinden bişi demesi orda şaşırdığım tek nokta dilanın tarıkın söylediklerine karşı bu tepkiyi vermesi yani dila dan beklemezdim o sözleri...neyse zeynep geldi yaa..

ben de aynı sasırdım dila sanki bir umut var gibisinden konustu ama tarık kendisi icin gerekli olan cevabı verdi Wink ve zeynebin sedyede ilk sözünün TARIIIIK olması cok duygusaldı aynı sekilde tarıgın da ZEYNEP ZEYNEPP demesiii sonra ilk geldiginde avdonun "abii abii ögretmen saboyu getirdi ay aman abi anla iste zeynep ögretmen köye döndü demesi ve tarıgın koos koss avdo hamit amcaya haber ver demesi cok güzeldi ama dikkat ettiyseniz dila tarık gittignde hala hic birsey olmamıs gibi ilacları düzeltiyordu tüm köy sedyenin basındayken dila saglık ocagındaydı Rolling Eyes

Admin
Admin

Kullanıcı profilini gör http://tekturkiye.niceboard.net

Mesaj  esila Bir Salı Mayıs 20, 2008 6:44 pm

bence dila keje nin söylediklerinden etkilendikten sonra böyle oldu ama orda kejenin kastettiği mevzu çok ayrıydı dilanın ki tek taraflı keje orda karşılıklı bi aşk olduuu zaman bırakma sevdiğini demişti umarım en yakın zamanda anlar bunu ama çok güzeldi zeynepin köye getirildiği ve işte tarık demesi falan

esila
Admin

Kullanıcı profilini gör

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics